연어 숙성법 (How to age salmon at home) / ‘이렇게’ 숙성시키면 집에서도 일식집에서 먹는 회맛을 즐길수…
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작성자 Loramom Life 로라… 작성일21-04-06 00:00 조회2회 댓글0건관련링크
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Published on April 6. 2021
#다시마연어숙성법 #곤부지메숙성 #곤부즈메연어
연어 숙성하는법을 소개합니다.
연어를 그렇게 좋아하지 않았는데 다시마 숙성법으로 숙성한후 먹으니 정말 맛있어서 이제는 연어회를 넘 좋아하게 되었어요.
색도 더 선명해지고 연어살도 더 쫀득해져서 훨씬 더 맛있는 연어회 맛을 즐길수 있어요.
집에서도 일식집 연어맛을 느낄수있으니 꼭 숙성해서 드시길 추천드려요 ^^
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I will introduce how to age salmon.
I didn't like salmon that much, but it was really delicious when I aged it with the kelp aging method, so now I've come to love salmon sashimi.
The color is clearer and the salmon meat is more chewy, so you can enjoy a much tastier salmon sashimi taste.
You can taste the salmon flavor that can be eaten at a Japanese restaurant at home, so I recommend you to mature the salmon before eating it ^^
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Going home
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